Workload Matrix
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de functie workload matrix opent zie je van links naar rechts het aantal documenten en facturen dat in een bepaald dossier nog getagged, geautoriseerd, geboekt kan worden en het aantal documenten dat al verwerkt is. Wanneer je op het aantal bij nog te taggen of te boeken documenten en facturen klikt zie je een overzicht van de facturen die zich in de betreffende fase bevinden.

Wanneer je veel facturen wil verwerken is het aan te raden om via de workload matrix te doen. Via het overzichtsscherm zijn de facturen stuk voor stuk te openen en te boeken, maar via de workload matrix krijg je alle documenten die klaar staan om te boeken een voor een aangeboden en kunt u achter elkaar doorgaan totdat je een bepaald dossier hebt afgehandeld. Je kan in dat geval uiteraard wel facturen overslaan.