Autoriseren van facturen (vóór het boeken)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het inloggen ziet u het overzichtsscherm in Basecone. Als de gebruiker uitsluitend is gekoppeld aan de rol autorisator, ziet u ook alleen de facturen die u zelf dient te beoordelen. Als de gebruiker is gekoppeld aan meerdere rollen, is het aan te bevelen om in het filter alleen de te autoriseren documenten te kiezen.

Je kan nu van elke factuur inzien wie de factuur aan jou heeft voorgesteld (zie in de middelste kolom achter de tags). Per factuur is het mogelijk na te gaan wie als autorisatoren zijn opgegeven. Beweeg hiervoor de muis over het label autorisatoren.

Als je het eens bent met de factuur, klik dan op goedkeuren, dan zal de factuur beschikbaar komen om te boeken - of doorgestuurd worden naar de volgende autorisator. Wanneer je het niet eens bent met de factuur wijs de factuur dan af.

Autorisator wijzigen

Het kan voorkomen dat je niet zelf de factuur wilt goedkeuren of afwijzen, maar dat je van mening bent dat een andere autorisator de factuur dient te beoordelen. Klik dan op de knop autorisator aanpassen en je kan een nieuwe autorisator voorstellen en opgeven waarom je de autorisator wil wijzigen.

Notificatie

Een autorisator ontvangt niet een notificatie per nieuw te autoriseren factuur, maar deze notificaties worden op vastgestelde tijden verzonden. Meer informatie over de autorisatie notificaties kan je hier vinden.