De geboorte van Flux
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is een artikel van ons Basecone blog. Gepubliceerd op 23 september 2016 en geschreven door Maarten Moen.

Het goedkeuren van facturen gebeurt vaak in de avonduren, op de vrijdagmiddag of in het weekend. De gemiddelde accountant, project manager of KMO'er heeft namelijk weinig tot geen tijd om gedurende de dag in te loggen bij Basecone om documenten goed te keuren. En dit snappen wij…

Iedereen heeft wel eens van die momenten waarop je even niks te doen hebt. Wie wacht er soms niet op de trein, de bus of op een collega die nog even wat moet afronden? Op die momenten kun je juist nog even wat facturen goedkeuren via Basecone. Maar die paar minuutjes tijd is niet voldoende om je laptop te pakken, in te loggen, en een factuur goed te keuren.

Zou het niet gemakkelijk zijn om een factuur goed te keuren via je mobiele telefoon middels een simpele swipe-beweging? Zo is het idee van FLUX vorig jaar geboren.

In de afgelopen tien maanden zijn wij druk bezig geweest om schermen te ontwikkelen, de eerste versie(s) te bouwen, en feedback van een bèta-test groep (ongeveer 70 deelnemers) te verwerken in de huidige versie van de FLUX app. Na deze intensieve maanden zijn we op een moment gekomen dat de app (hopelijk) meer dan voldoende waarde biedt voor onze klanten!

We zullen de app uiteraard verder ontwikkelen op basis van jullie feedback! Met andere woorden, Basecone FLUX is net geboren en zal zeker nog verder groeien om onze klanten 100% tevreden te krijgen met deze app.

“Flux is een term die in de wiskunde en de natuurkunde wordt gebruikt, maar niet altijd in dezelfde betekenis. In de wiskunde wordt er de doorstroom van een grootheid door een oppervlakte mee aangeduid (dimensie: [hoeveelheid]·[tijd]−1). In deelgebieden van de natuurkunde, zoals stromingsleer, wordt er ook wel de doorstroom van een grootheid per vierkante meter mee bedoeld, met als dimensie [hoeveelheid]·[tijd]−1·[oppervlak]−1.[1] Dit artikel behandelt vooralsnog alleen de wiskundige definitie. De term komt uit het Latijn, van fluere, wat “vloeien” of “stromen” betekent.” (Wikipedia)