Taggen met kostenplaatsten of projecten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je in de boekhouding kostenplaatsen en/of projecten gebruikt kunnen medewerkers bij het Taggen al gelijk een voorstel doen op welke kostenplaats en/of project een factuur geboekt dient te worden. Uiteraard kan dit nog bijgesteld worden door een autorisator, en vindt een controle plaats bij het maken van de boeking.

Extra optie om kostenplaats en/of project voor te stellen

Wanneer projecten en kostenplaatsen in het dossier bestaan of aangemaakt worden zullen deze in Basecone te gebruiken zijn. Een gebruiker die wil taggen krijgt een extra optie te zien.

Het voorstellen van een kostenplaats en/of project is optioneel. Wanneer de gebruiker ervoor kiest om bij het taggen een kostenplaats en/of project voor te stellen zullen het gekozen project en de gekozen kostenplaats opgeslagen worden met de factuur, en kan de gebruiker die de factuur boekt in de boekhouding de voorgestelde waarden overnemen of overschrijven.

Wanneer in het dossier in Basecone tevens autorisatoren zijn aangemaakt komt er nog een extra optie beschikbaar om naast een kostenplaats en/of project ook een of meerdere autorisatoren voor te stellen.