Workflow automatisering
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je altijd met de dezelfde autorisatoren werkt, dan kan je Basecone zo instellen dat deze standaard worden voorgeselecteerd bij het boekenhoeft ze dan niet meer iedere keer handmatig te selecteren.

Je gaat hiervoor naar het tabblad workflow instellingen. Klik hiervoor op het tandwiel-icoon onderaan in het iconen-menu, klik vervolgens op administraties › klik op het bewerken-icoon onder acties achter het desbetreffende dossier › klik vervolgens op het tabblad workflow.

Hier vindt je twee secties:

1.Autoriseren

Hier vindt je de bekende autorisatie-instellingen die voorheen op het tabblad instellingen terug te vinden waren. Standaard staan alle opties op nee, maar je kan elke optie naar wens instellen.

Let op: het aantal opties verschilt per boekhoudpakket. Hieronder is de set aangegeven die beschikbaar is voor gebruikers van Twinfield.

2. Workflow Automatisering na het boeken

Hier is het mogelijk tot maximaal 3 autorisatoren te selecteren die vervolgens standaard staan aangegeven als autorisatoren in het validatiescherm. Ook kan je ervoor kiezen alleen een tweede en/of derde autorisator aan te wijzen. Dit zou je bijvoorbeeld willen doen in het geval dat de eerste autorisator niet vastligt en dus toch iedere keer handmatig moet worden geselecteerd.

In het validatiescherm kan je de voorgeselecteerde groep autorisatoren handmatig aanpassen. Klik hiervoor op het x-je naast de naam om de autorisator te verwijderen of op het pijltje naar beneden om een andere autorisator aan te wijzen.

Let op:

• Workflow automatisering is op dit moment alleen nog beschikbaar voor de module autorisatie na het boeken.

• De voorgeselecteerde groep autorisatoren zijn niet terug te vinden in het validatiescherm bij documenten die al getagd waren vóór de introductie van de feature.