Bestandsnaam wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je facturen of documenten aanlevert kan het voorkomen dat de bestandsnaam niet naar wens is. Bijvoorbeeld wanneer een scanner documenten naar Basecone stuurt kan een willekeurige bestandsnaam gekozen worden. Je kan de bestandsnaam van je documenten echter eenvoudig aanpassen in Basecone.

Bij elk document in het middelste gedeelte van het overzichtsscherm kan je naast de bestandsnaam klikken om de naam aan te passen.

Vervolgens kan je de nieuwe naam invoeren, en op opslaan klikken. Ja kan de naam alleen wijzigen als er nog geen acties op het document zijn uitgevoerd. Dit is om te voorkomen dat een actie op het document plaatsvindt door een gebruiker die een andere naam treft dan een collega die ook een actie heeft uitgevoerd.