Aanmelden bij Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aanmelding

In een volgende stap wordt een kantoorcode aangemaakt, die gekoppeld zal worden aan een boekhoudomgeving. Per boekhoudomgeving (server of standalone) kan maar één kantoorcode bestaan. Als binnen uw organisatie meerdere entiteiten (ondernemingsnummers, vestigingen, …) bestaan, moet u eventueel zelf een doorfacturatie opmaken.

De eerste gebruiker wordt uw (eerste) superuser, die gebruikt kan/zal worden voor het aanmaken van andere gebruikers en/of toevoegen van dossiers. Meerdere superusers zijn mogelijk.

Vervolgens gaat u uw boekhoudsysteem koppelen. Na het kiezen voor Opslaan belandt u voor het eerst in Basecone. U komt meteen terecht bij de Instellingen, waar een inmiddels berekende activatie sleutel op u wacht voor het koppelen. U kunt de sleutel op uw klembord plaatsen door te klikken op Kopieer code of door de sleutel te selecteren met behulp van uw muis en gebruik makend van de toetsen Ctrl + C.

Leest u hier verder hoe de koppeling met Vero kunt maken.