Vero Count: een nieuw dossier synchroniseren

Hoe synchroniseert u een Vero Count-dossier met Basecone?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt documenten voor een Vero Count-dossier verwerken in Basecone. Voor u in het dossier kunt werken door middel van Basecone, moet u het Vero Count-dossier synchroniseren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van Vero Count gebruikt. Update uw Vero Count-installatie via 'MyServices' > 'MyUpdates'.

Om een nieuw Vero Count-dossier te synchroniseren met Basecone, moet u eerst éénmalig het boekhoudsysteem Vero Count activeren.

Het dossier synchroniseren

Start Vero Count en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Utilities' > 'Basecone' > 'Synchronisatie'

Klik op 'Akkoord: Er worden kosten aangerekend bij het synchroniseren van een nieuw dossier!' Stel het standaard aankoop- en verkoopdagboek in. U kunt op dit scherm ook de analytische verwerking in Basecone instellen.

Bevestig. De gegevens van het dossier worden nu gesynchroniseerd met Basecone. Na maximaal 30 minuten zal het dossier beschikbaar zijn in Basecone.