U wilt documenten voor een VERO-dossier verwerken in Basecone. Voor u in het dossier kunt werken door middel van Basecone, moet u het VERO-dossier synchroniseren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van VERO gebruikt. Update uw VERO-installatie via 'MyServices' > 'MyUpdates'.

Om een nieuw VERO-dossier te synchroniseren met Basecone, moet u eerst éénmalig het boekhoudsysteem VERO activeren.

Het dossier synchroniseren

Start VERO en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Utilities' > 'Basecone' > 'Synchronisatie'

Klik op 'Akkoord: Er worden kosten aangerekend bij het synchroniseren van een nieuw dossier!' Stel het standaard aankoop- en verkoopdagboek in. U kunt op dit scherm ook de analytische verwerking in Basecone instellen.

Bevestig. De gegevens van het dossier worden nu gesynchroniseerd met Basecone. Na maximaal 30 minuten zal het dossier beschikbaar zijn in Basecone.