Help
De bevestigen/goedkeuren knop werkt niet in het home-scherm. Wat moet ik doen?
De bevestigen/goedkeuren knop werkt niet in het home-scherm. Wat moet ik doen?
J
Geschreven door Jan De Boey
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📌 Je kan ook de sneltoets ALT + Q gebruiken om de tag snel te bevestigen.

Controleer de volgende instellingen:

• Zorg dat de browser op 100% staat en deze niet is ingezoomd of uitgezoomd;

• Zorg dat je browser het hele beeld vult;

• Controleer de resolutie van je beeldscherm. Staat deze op de aanbevolen resolutie?

De eenvoudigste manier om de zoominstellingen van de browser aan te passen, is door gebruik te maken van deze sneltoetsen op uw toetsenbord:

• CTRL en 0 (nul) klikken op uw toetsenbord;

• CTRL en minteken (-) voor een kleiner lettertype of;

• CTRL en plusteken (+) voor een groter lettertype.

Als je gebruikt maakt van een Macbook, gebruik dan de volgende sneltoetsen:

• ⌘ Command-minteken (-) voor een kleiner lettertype;

• ⌘ Command-plusteken (+) voor een groter lettertype.

Hoe moet het home-scherm eruit zien?

Onderstaande schermprint laat het home-scherm in de normale situatie zien. De knoppen zitten allemaal op ÊÊn lijn en zijn goed leesbaar.

Als je in je scherm ziet dat knoppen met elkaar overlappen, is de webbrowser nog niet ver genoeg uitgezoomd. Zodra geen overlap van de knoppen meer zichtbaar is, kun je de tag bevestigen.

Hetzelfde geldt voor autorisatie voor het boeken. Onderstaande schermprint geeft weer hoe het scherm eruit zou moeten zien als je een document wilt autoriseren.

Zolang de velden elkaar overlappen, is het niet mogelijk om het document goed te keuren. Zorg dat je de webbrowser ver genoeg uitgezoomd hebt, totdat je hetzelfde soort scherm krijgt als in bovenstaande schermprint. Indien de knoppen naast elkaar staan en er dus geen overlap meer is van knoppen, kun je het document goedkeuren.

Meer uitleg over de browser instellingen

Voor meer uitleg over hoe je de grootte van je beeld kan aanpassen in de webbrowser, klik op de browserlink van toepassing: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer.