Top Account
Top Account: een nieuw dossier synchroniseren

Hoe synchroniseert u een Top Account-dossier met Basecone?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt documenten voor een Top Account-dossier verwerken in Basecone. Voor u in het dossier kunt werken door middel van Basecone, moet u het Top Account-dossier synchroniseren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van Top Account gebruikt. Update uw Top Account-installatie via 'MyServices' > 'MyUpdates'.

Om een nieuw Top Account-dossier te synchroniseren met Basecone, moet u eerst éénmalig het boekhoudsysteem Top Account activeren.

Het dossier synchroniseren

Start Top Account en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Modules' > 'Basecone' > 'Manuele synchronisatie'.

Klik op 'Ik ga akkoord'. Stel het standaard aankoop- en verkoopdagboek in.

Bevestig. De gegevens van het dossier worden nu gesynchroniseerd met Basecone. Na maximaal 30 minuten zal het dossier beschikbaar zijn in Basecone.