Alle collecties
Nederlands
Top Account
Top Account: Basecone activeren
Top Account: Basecone activeren

Hoe activeert u het boekhoudsysteem Top Account voor Basecone?

J
Geschreven door Jan De Boey
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt Basecone gebruiken in combinatie met een Top Account-dossier. Voor u een dossier kunt synchroniseren, moet u éénmalig Top Account activeren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van Top Account gebruikt. Update uw Top Account-installatie via 'MyServices' > 'MyUpdate'.

Voor het activeren heeft u een activatiesleutel nodig. Basecone genereert deze unieke sleutel voor de activatie van Top Account. De activatiesleutel is 48 uur geldig. Als u het kantoor nog maar pas heeft aangemaakt, dan verkreeg u de activatiesleutel tijdens de registratie van uw kantoor. Als u Basecone al langer gebruikt of als de huidige sleutel vervallen is, dan kunt u een nieuwe sleutel aanmaken.

Bent u de sleutel kwijt, dan kunt u deze terugvinden via Basecone > 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem'. Klik op het icoon in de rechterkolom.

Top Account activeren

Start Top Account en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Modules' > 'Basecone' > 'Registratie'

Plak de activatiesleutel vanuit Basecone in het onderste veld en bevestig. Bent u de sleutel kwijt, dan kunt u die terugvinden via Basecone > 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem' > 'Boekhoudsysteem toevoegen'.

Top Account is nu geactiveerd voor uw Basecone-kantoor. De laatste stap voor u aan de slag kan gaan met Basecone, is een dossier synchroniseren.

Was dit een antwoord op uw vraag?