Alle collecties
Nederlands
Adsolut
Adsolut: Basecone activeren
Adsolut: Basecone activeren

Hoe activeert u het boekhoudsysteem Adsolut voor Basecone?

J
Geschreven door Jan De Boey
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt Basecone gebruiken in combinatie met een Adsolut-dossier. Voor u een dossier kunt synchroniseren, moet u éénmalig Adsolut activeren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van Adsolut gebruikt.

Voor het activeren heeft u een activatiesleutel nodig. Basecone genereert deze unieke sleutel voor de activatie van Adsolut. De activatiesleutel is 48 uur geldig. Als u het kantoor nog maar pas heeft aangemaakt, dan verkreeg u de activatiesleutel tijdens de registratie van uw kantoor. Als u Basecone al langer gebruikt of als de huidige sleutel vervallen is, dan kunt u een nieuwe sleutel aanmaken.

Bent u de sleutel kwijt, dan kunt u deze terugvinden via Basecone > 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem'. Klik op het icoon in de rechterkolom.

Adsolut activeren

Start Adsolut en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Integraties' > 'Basecone' > 'Activatie'

Plak de activatiesleutel vanuit Basecone in het onderste veld en bevestig. Bent u de sleutel kwijt, dan kunt u die terugvinden via Basecone > 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem' > 'Boekhoudsysteem toevoegen'.

Adsolut is nu geactiveerd voor uw Basecone-kantoor. De laatste stap voor u aan de slag kan gaan met Basecone, is een dossier synchroniseren.

Was dit een antwoord op uw vraag?