Starten met Basecone
Een nieuw boekhoudsysteem toevoegen

Hoe verkrijg je een activatiesleutel uit Basecone om een nieuw boekhoudsysteem toe te voegen?

J
Geschreven door Jan De Boey
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met behulp van een activatiesleutel kan je Basecone koppelen aan Adsolut, Expert/M, Vero Count of Top Account.

In Basecone: klik op 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem' > 'Boekhoudsysteem toevoegen'

Selecteer het gewenste boekhoudsysteem. Daarna kan je een omschrijving toevoegen. Tenslotte stel je de synchronisatiegebruiker in.

Pas op! Het is aangewezen om de oorspronkelijke supergebruiker van het kantoor als synchronisatiegebruiker in te stellen. Als je de opgegeven synchronisatiegebruiker namelijk verwijdert, wordt de synchronisatie verbroken!

Als je op toevoegen klikt, maakt Basecone een activatiesleutel aan. Deze activatiesleutel blijft 48 uur geldig. Als je de sleutel niet binnen 48 uur gebruikt, kan je via 'Boekhoudsysteem toevoegen' opnieuw een sleutel aanmaken.