Adsolut
Adsolut: een nieuw dossier synchroniseren

Hoe synchroniseert u een Adsolut-dossier met Basecone?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt documenten voor een Adsolut-dossier verwerken in Basecone. Voor u in het dossier kunt werken door middel van Basecone, moet u het Adsolut-dossier synchroniseren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van Adsolut gebruikt.

Om een nieuw Adsolut-dossier te synchroniseren met Basecone, moet u eerst éénmalig het boekhoudsysteem Adsolut activeren.

Het dossier dat u synchroniseert met Basecone moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Er is minstens één boekjaar gedefinieerd in Adsolut.

• Er staat minstens één periode open, de BTW-aangifte is nog niet definitief.

• In de relatiefiche van het dossier staat een BTW-nummer ingevuld.

• Er is minstens één default aankoop- én verkoopdagboek

Het dossier synchroniseren

Start Adsolut en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Integraties' > 'Basecone ' > 'Synchronisatie'

Klik op 'Akkoord: Er worden kosten in rekening gebracht bij deze synchronisatie' Stel het standaard aankoop- en verkoopdagboek in. U kunt op dit scherm ook de analytische verwerking in Basecone instellen.

Het is mogelijk om met Basecone automatisch te boeken in het Adsolut-dossier. Als u de Basecone-documenten graag nog eens verwerkt voor ze definitief geboekt worden, schakel dan 'Automatisch boeken' uit.

Klik op 'Synchroniseren'. De gegevens van het dossier worden nu gesynchroniseerd met Basecone. Na maximaal 30 minuten zal het dossier beschikbaar zijn in Basecone.