Expert/M: een nieuw dossier synchroniseren

Hoe synchroniseert u een Expert/M-dossier met Basecone?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt documenten voor een Expert/M-dossier verwerken in Basecone. Voor u in het dossier kunt werken door middel van Basecone, moet u het Expert/M-dossier synchroniseren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van Expert/M gebruikt. Update uw Expert/M-installatie via 'MyServices' > 'MyUpdates'.

Om een nieuw Expert/M-dossier te synchroniseren met Basecone, moet u eerst éénmalig het boekhoudsysteem Expert/M activeren.

Het dossier synchroniseren

Start Expert/M en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Configuratie' > 'Basecone documenten' > 'Synchronisatie'

Klik op 'Akkoord: Er worden kosten aangerekend bij het synchroniseren van een nieuw dossier'

Het is mogelijk om met Basecone automatisch te boeken in het Expert/M-dossier. Als u de Basecone-documenten graag nog eens verwerkt voor ze definitief geboekt worden, schakel dan 'Automatisch boeken' uit.

Klik op 'Synchroniseren'. De gegevens van het dossier worden nu gesynchroniseerd met Basecone. Na maximaal 30 minuten zal het dossier beschikbaar zijn in Basecone.