U wilt Basecone gebruiken in combinatie met een VERO-dossier. Voor u een dossier kunt synchroniseren, moet u éénmalig VERO activeren.

Vooraf

Zorg er steeds voor dat u de meest recente versie van VERO gebruikt. Update uw VERO-installatie via 'MyServices' > 'MyUpdate'.

Voor het activeren heeft u een activatiesleutel nodig. Basecone genereert deze unieke sleutel voor de activatie van VERO. De activatiesleutel is 48 uur geldig. Als u het kantoor nog maar pas heeft aangemaakt, dan verkreeg u de activatiesleutel tijdens de registratie van uw kantoor. Als u Basecone al langer gebruikt of als de huidige sleutel vervallen is, dan kunt u een nieuwe sleutel aanmaken.

Bent u de sleutel kwijt, dan kunt u deze terugvinden via Basecone > 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem'. Klik op het icoon in de rechterkolom.

VERO activeren

Start VERO en open het dossier dat u met Basecone wilt synchroniseren. Klik op 'Utilities' > 'Basecone' > 'Registratie'.

Plak de activatiesleutel vanuit Basecone in het onderste veld en bevestig. Bent u de sleutel kwijt, dan kunt u die terugvinden via Basecone > 'Instellingen' > 'Kantoor' > 'Boekhoudsysteem' > 'Boekhoudsysteem toevoegen'.

VERO is nu geactiveerd voor uw Basecone-kantoor. De laatste stap voor u aan de slag kan gaan met Basecone, is een dossier synchroniseren.